- Dacă tot am muncit o săptămână pentru un tort, am decis că-l pot publica în tot atâtea zile. Primul episod povestește puțin despre unul dintre tablourile tortului. (1/5)
De doi ani folosesc pentru modelat pasta de zahăr Princess. Era consumată pentru decorațiunile din laborator. Fondantul Odense, pe care-l cumpăram înainte să aterizez acolo, era folosit doar pentru îmbrăcat torturile. Pasta de zahăr se combina c-un întăritor praf, parcă CMC. Acasă adaug puțin amidon și las multe zile piesele la uscat. Le modelez cu o săptămână înainte de tort.
Purcelușul căruia i se vedea doar buricul nu a mai avut loc pe tortul final.
Purcelușul căruia i se vedea doar buricul nu a mai avut loc pe tortul final.
Pentru groapa cu noroi am topit pe aburi 100 grame ciocolată de lapte cu 150 grame frișcă lichidă. Ce a rămas am folosit pentru a lipi gardul de tort.
Pozele cele frumoase sunt reușite de B., de aceea n-am știut la care să renunț. Cele urâte îs ale cofetăresei.
- Tare mulțumesc, B.!
Foarte tare!!! :D
RăspundețiȘtergereDa, am avut șansa să-mi iasă-n cale ideea aceasta atât de ușor de realizat.
Ștergere