vineri, 1 octombrie 2010

Aranjament floral - trandafiri


După cererea pentru decorul Juventus, aceasta este a doua mea realizare măreaţă, nu mai trebuie să accentuez că-s tare mandră, de cerere, nu de realizare (trandafirii tot cu "mijlocul" gol i-am făcut-pentru necunoscători, e de rău asta )!!!!!
Pasta roşie de lapte praf - 1 linguriţă miere, colorant roşu şi lapte praf cat cuprinde pentru a fi modelabilă.

Asemeni şi pasta verde şi gata! În total, nici 100 gr. de lapte praf nu am folosit(deşi o porţie de pastă am aruncat-o, am crezut că din roşu+violet obţin grena, a ieşit maron, altă dată de vroiam maron, obţineam toate nuanţele de grena!).
















Se va întampla ca şi după decorul Juventus, adică voi merge la targul indienilor pentru brăţară cu banii caştigaţi (se pare că am avut dreptate acolo cu previziunea asta), încă n-am pentru colier, dar peste jumătate de an, cand o să mă fac eu mare.........

La mulţi ani, Lumi 40!

2 comentarii:

  1. ARATA BINE TOT DECORUL,FRUMOASE CULORILE.TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După atâta vreme, n-am habar cum se obţin culorile intense! În momentul acesta de aş încerca să obţin roşul acesta, sigur mi s-ar crăpa pasta de la atâta colorant. Ultimii roşii obţinuţi anul acesta sunt făcuţi cu fondant roşu, ceea ce nu-mi permit să-mi cumpăr prea des.
      Aici îi poţi vedea:
      http://zambetania.blogspot.ro/2013/03/tort-cu-trandafiri-rosii.html

      Ștergere