luni, 16 ianuarie 2017

Olaf și Sven din fondant- Ai putea să-mi faci pentru tortul Ştefaniei o figurină? Îi plac mult personajele din Regatul de gheață.
Cum nu eram în trudă decât cu tortul elice, cel cățel, ăla de an nou (ar trebui să ajungă toate pe Zambetania curând) și biscuiții nedecorați (ĂȘTIA) , am acceptat! Am uitat a văicări că ajungea Crăciunu, că mai munceam zilnic la birou și cel mai grav dintre toate mai aveam doar 250 de grame fondant Fodekor.
Mi-am luat asigurare că se pricepe limpede ce să se aștepte de la mine:
- Aș putea să-l încerc pe Olaf, prințeselor nu le nimeresc fața.
Cele două tutoriale după care am modelat figurinele sunt: OLAF, SVENÎs recunoscătoare Cerului c-am ajuns cu ele întregi după ce le-am plimbat 3 ceasuri cu autobuzu, trenu și picioarele mele. Le-am transportat în seara de Crăciun împreună cu două torturi, biscuiții, eoliana (din fondant) și cățelul (din unt), toate cele pe care le-am finalizat în sfânta zi.- Mulțumim frumos! Copiii au fost foarte încântați, Ştefania a rămas blocată. Și, apropo, au fost delicioase!

M-am întors din vacanță cu chef de niciunele. A, ba da, cu chef de vacanță!
Despre anul 2017, ce mi l-am propus sabatic, revin în altă filă zambetană.

6 comentarii:

 1. La mulți ani! Ce vrei sa studiezi ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să studiez lenea, Ana. Am scris an sabatic în sensul de perioadă în care să nu mai muncesc :) Să ne fim sănătoase anu ăsta și de s-o putea cât mai împreună iară n-aș refuza. La mulți ani, doamnă!

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Da, renu e ușor nefrumos :) N-am reușit eu să-l arat în toată splendoarea pe Olaf, mi-a ieșit tare șmecheraș. Am lucrat cu mare bucurie personajele acestea.

   Ștergere
 3. FFFFFFF frumusele !!!Felicitari!!!!Torina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am avut mult de lucru și le-a,m făcut în grabă și din sărăcie. De erau toate planetele aliniate să am timp și fondant pe îndelete nu mi-ar fi reușit :) Mulțumesc, Tori!

   Ștergere