vineri, 14 iunie 2024

TORT CU BARCĂ ȘI PESCAR

Întâi s-o stricat aparatul foto, acuș și telefonul. Of!
Pe foarte scurt închei parada celor 5 torturi. 


De la primul tort al seriei defilate săptămâna aceasta, am așteptat ziua de vineri și ultima parte. Este poate cel mai frumos tort făcut vreodată. Nu-i făr de cusur, dar voi păstra pentru mine greșelile și mă voi bucura iară de poze și reamintiri. 

Să-ncep cu modelul pe care mi l-a oferit Inteligența Artificială. Splendid, ca de fiecare dată. 


La finalul lui mai, băiețelul care-n urmă cu 6 ani alerga după mașină strigând Vecinu', te ajut eu! Cu orice! a împlinit 10 ani. Nu s-a schimbat nimic în anii ăștia trecuți de casă nouă. De câte ori intră pe poartă, prima sa grijă este să afle cu ce mă poate ajuta, de sunt supărată, ce mă doare. Chiar dacă fratele său împlinea 18 ani în aceleași zile, am decis să-l sacrific și să acord timp pe îndelete tortului pentru piticuț. 

Ca și frații săi, toți patru aniversați câte doi, băiețelul acesta aparține unui gen special. Se bucură de foarte multe lucruri ce pentru alți omuleți sunt făr de nicio importanță. A fost fericit când a primit două perechi de  șosete de la Decathlon, la fel ca atunci când i-a fost cumpărat un scăunel pentru pescuit. Zâmbește larg când îl servesc cu brioșe și se asigură de fiecare dată că am priceput că altele mai bune nu există-n lume. 


DECORAȚIUNI DIN FONDANT PENTRU TORT CU PESCAR


Și așezarea lor pe tort:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu