joi, 8 august 2019

GALERIA CU INSPIRAȚII (P)

Deși am terminat banii disponibili pentru mobilat casa cea nouă de multă vreme (și banii prietenilor, nu doar ai noștri) una dintre marile bucurii pe care le am cu B., atunci când ajungem la oraș, este să colindăm magazinele ca și când am dispune de toți banii din lume. Nu trăim la țară, doar lipsesc magazinele mari din orășelul nostru. 


Alegem lucruri făr de număr: ce frumoasă e pătura asta în camera copilului, vreau și eu dulapul ăsta pentru materialele mele foto, selectează și tu un raft pentru toate cărțile care-ți stau în traiste de jumătate de an. Ne fâțâim prin 3, 4 magazine o amiază întreagă și ajungem acasă epuizați, dar fericiți. Am cumpărat mai nimic, dar ce pufoasă e pătura, ce culoare splendidă avea dulapul și cât de interesant era raftul!


Însă drumurile spre orașul cu magazine sunt rare or pofta mea pentru visat e continuă. Așa se face că ajung des în intersecții virtuale de magazine preferate, făr să presupună asta febra musculară a alergatului printre standuri reale. 

Ce e grozav când ții laptopul pe burtă și călătorești printre ispite este faptul că ai revelații pentru care în magazinele reale nu e vreme. Am cumpărat o pătură albastră cu Spiderman, dar copilul tot nu are pat în cameră. Ia s-alegem unul! Singurul criteriu al beneficiarului junior? Să fie albastru, mult albastru, integral albastru.  Cum nu umbli un ceas prin magazin să găsești un supraveghetor care să verifice dacă e pe undeva disponibilă și varianta albastră a modelului expus,  care-i verde (verdele e plictisitor, se știe),  bifezi un filtru de culoare și gata-i descoperirea senzațională.  
  • AICI e patul camion de care eu m-am îndrăgostit și pe care-mi doresc să-l achiziționăm înainte ca pruncul să devină major. 



Ziua lui B. e curând, pe 22. Ce i-aș cumpăra? Ăsta. Da, cu ciucurași musai! 

Știu că e ideal pentru lecturile mele.  Dar tot cadou pentru bărbat este,  pentru că astfel nu va mai lega și dezlega repetat vechile hamace. 
M-am răzgândit! 
B., uite AICI, ce cadou poți să-mi faci de ziua ta. Da, am verificat, încă ne ține pe amândoi. Grăbește-te, kilogramele împreună ni-s la limita maximă!

Ziceam de revelații, poftim,  încă una! Habar n-aveam că există un aruncător de mingi pentru câini. De n-ar fi existat, clar trebuia inventat. Pot jura că inventatorul său a avut o Rita patrupedă care l-a înnebunit cu bilele. AICI minunea științei. 


  • Iar  AICI se găsește și ceasul pentru bucătărie (prima imagine a acestui text).  Nici nu mai știu de când îl caut pe perfect. 


Ia să mă trezesc din visare căci cineva în casa asta trebuie să mai și muncească.  
Să mai zic că aș putea continua la nesfârșit astfel?! Un cuptor grozav pentru grădină, un dulap  pentru beci, o mănușă pentru masat pisica, un suport pentru capace... 

- Dragă bilet câștigător la loto, te așteptăm! Uite câte destinații grozave îți garantez! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu