Uitasem de vreo săptămână pe balcon, în frig, un ananas crud. În coşul de fructe din casă zăceau de aceeaşi perioadă kiwi, tot necopţi. I-am aşezat pe zahăr ars şi i-am copt eu în cuptor sub blat de
pandişpan, dacă singuri nu s-au priceput!
Ingrediente:
- 2 kiwi felii
- 600 gr ananas cuburi
- 200 gr zahăr pentru ars
- 100 gr unt
- 5 ouă
- 5 linguri ulei
- 5 linguri făină
- sare
Am pus zahărul la ars, am adăugat untul când zahărul s-a caramelizat, am tapetat cu el vasul de copt
Am turnat peste zahăr fructele
Am bătut cu mixerul cele 5 ouă cu zahărul, apoi uleiul şi am adăugat făina.
Compoziţia am turnat-o peste fructe.
Am copt, 45 minute la foc mediu.
Lăsată la răcit şi apoi răsturnată.
Faţă |
Verso:) |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu