miercuri, 25 mai 2011

Tort Tom&Jerry

         Bebe implineste astazi 3 ani. Si-a dorit foarte mult un tort cu masina rosie (Robbie) sau cu masina verde (Chuck, prietenul lui Robbie), dar cum anul trecut tot o masina fu, ne-am oprit la Tom si Jerry. 
Principalul motiv fiind ca io nu-mi cunosc lungul nasului, nu ca ar fi tinut plodul musai la personajele acestea. M-am bazat si pe faptul ca de i-am spus ca vor fi Tom si Jerry, indiferent ce caricaturi vor iesi (sechelele mele de la Hannah Montana) tot le va identifica in matza si soarece.
   
L-am facut pe Jerry pe ingineria de la Debbie Brown,dar cu mult mai putin talent si am sunat acasa:
- Bebe, Jerry nu vine pe tort, dar vine un bunic de al sau! 

L-am facut pe Tom si am sunat acasa manipulatoriu: 

- Bebe, Tom vine la ziua ta cu hainute frumoase, altele decat le stii tu ..
- Gri?!
- Nu gri! 
- Albastre ?!?Gri-albastre?! 
- Vine cu unele de ale lui Thomas! 

Cu temerile acestea in suflet am expediat tortul la gradinita lui bebe si am cerut sa fiu informata temeinic asupra desfasurarilor. "Toti copii au fost entuziasmati, le-a placut, au vrut sa atinga, lu' Jerry i-au picat picioarele, lu' Tom o ureche, foarte frumos a fost!"/ "Vreau sa vorbesc cu bebe!"/"Bebe, ti-a placut tortul?Ce avea pe el, o maimuta?"/"Da, Maria!" Si asa mi-a rispit aniversatul, pentru care 15 ore nu m-am miscat din bucatarie, toate temerile ca Tom n-ar fi fost decat o matza oarecare sau Jerry un soarece batran!

N-am putut respecta tema fidel, bebe era chiar incantat ca va avea un Tom cu stele verzi de la lovitura de ciocan a lui Jerry, nu numai pe motive de tema violenta, ci si pentru ca mi-ar fi fost imposibil turn asa sa-l ambalez si sa-l expediez doua ceasuri cu trenu'. 

Sa zic si doua vorbe despre reteta, daca tot ii ocup aci spatiul, blatul este Kinder, primul strat de crema este Nesquik cu unt si frisca, al doilea este din frisca, banane, zeama de lamaie. Capul lui Tom si ciocanul lui Jerry sunt din salam de biscuiti. Dimensiuni24x24 si kilograme 4.















Aceasta este povestea tortului cu nr.19, si nu numai ca urmeaza cea a tortului 20,
ci a tortului orhidee, pam-pam!

5 comentarii:

  1. IMI PLACE SI AM OBSERVAT CA AI MAI MULTA ISCUSINTA LA FIGURINE ,AI NIMERIT BINE SI CULORILE .TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Figurinele de regulă le fac după tutoriale, încercînd să respect culorile de acolo, poate de aceea sunt mai reuşite. Si florile sunt făcute tot urmînd paşii altora, dar de cele mai multe ori cu instrumente improvizate şi atunci rezultate corespunzătoare. Îţi mulţumesc Torina pentru vizita ta cea lungă pe zambetania!

      Ștergere
  2. NOROC CA MAI SINT PERSOANE CARE NE LASA SI PE NOI SA MAI INVATAM DE PE TUTORIALELE LOR SI NU LE STERG.AM OBSERVAT CA AICI ESTE IN FUNCTIE DE VECHIME,CU CIT SINT MAI VECHI CU ATIT INCEP SA LE STEARGA MAI REPEDe.IAR MAI NOU NICI NU MAI RASPUND LA INTREBARI.DIN PACATE NU SINT PREA DIPLOMATA SI CHIAR NU AM PUTUT SA MA ABTIN DAR SE PARE CA ASTA ESTE ADEVARUL.TORINA

    RăspundețiȘtergere
  3. Amu si tu, nu-i nimeni obligat sa ofere informatii si concultanta gratis:)Eu m-am lipit de Lissa si draga de ea imi trimite linkuri, imi raspunde la nedumeriri, sunt convinsa ca mai sunt si alte persoane! Eu nu prea citesc blogurile zaharoase, deci cam habar n-am!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa este eu mi-am spus doar parerea mea personala din tot ce am vazut si am citit pina acum in acest lung drum al documentarilor mele.TORINA

    RăspundețiȘtergere