E varianta prunoasă a ruladei anterioare. Și de astă dată am avut multă umplutură, dar măcar n-am mai uitat de zahăr.
Ruladă cu mere, pere, piersici, prune și ce-oi mai fi uitat acuș |
Umplutura:
- prune - am avut 550 grame făr de codițe și făr de sâmburi, tăiate mărunt + 40 grame zahăr + 2 grame scorțișoară
- gutui - 200 grame date pe răzătoarea mare + 10 grame zahăr
În tava mare a cuptorului acoperită cu hârtie am întins într-un strat întâi gutuia, apoi prunele.
Am acoperit fructele cu respectiva compoziție pandișpanoasă și am copt rulada 25 de minute.
Am răsturnat-o pe un prosop umed, am rulat-o și lăsat-o în prosop pân la răcire.
Tare-mi doresc să mai fie vreme pentru rulădit pân la sfârșitul anului!
Vineri la amiază primul personaj din Clubul lui Mickey Mouse, am patru pe stoc.
Ești specialistă în rulade. ..dupa cum vedem☺.Așteptăm personajele.Ana
RăspundețiȘtergereSpecialistă n-oi fi, da-s mare amatoare, le ador! Chiar acum mă gândesc ce să schimb la foaia cu spanac pentru sâmbătă, o voi încerca roșie. Cât despre personaje, nu te-am mai deranjat cu văicărelile mele, da-s iară epuizată și nici la jumatea drumului nu-s, am 11 fotbaliști de care nici nu m-am atins până pe 13 când oricum aveam 2 torturi. Abia aștept notele tale pe figurinele pentru Teo! Acuș am înfipt și peștele în păpuriș. Iaca așa, Ana, postai ș-o scrisoare publică spre tine :)))
Ștergere