marți, 25 noiembrie 2014

Bebeluş din fondant (2)





         Din momentul în care m-am intersectat cu fondantul, aprilie 2010, am trăit doar bucuria intensă a meşteritului. La început de octombrie 2014 m-o ajuns o lehamite  ce m-o ţinut la distanţă de modelat până zilele trecute. Am încercat io de vro două ori să mă smulg  cu forţa din starea cea păguboasă, dar n-am reuşit. Aveam musai de gătat un bebe şi animalele pentru cei doi ani de  Teo.
Până când am primit un telefon:
-         Am fost să-i văd fetiţa lu’ L., ghici ce avea în faţa ochilor la loc de cinste?!
-         Să nu-mi zici că pe Degeţica cea sinistră..
-         Aşa i-am zis şi io, cum poţi să priveşti nonstop o figurină aşa de urâtă..
-         Bine i-ai făcut,  din cauza hormonilor n-o fi limpede…
-     Mi-o răspuns că nu se mai satură să-i privească rochiţa, când vede faldurile alea se înseninează instant.

Aci pe blog povestea Degeţicii, primul meu bebeluş, de-i exclud şi pe urâţii ăia doi  de i-o adus barza
Şi gata, era sâmbătă la prânz şi m-am oprit din lucru  la zece seara din imposibilitatea de a-mi controla tremurul mâinilor după cutremurul cel speriecios. Tre să se fi amuzat tare DD cum rosteam io rugăciuni cu privirea pe purceluşa căreia nu-i nimeream ochii nici a cincea oară.

Zilele următoare public şi  ferma animalelor, amu doar bebele la care, culmea, cel mai greu a fost să-i reuşesc faldurile la păturică, după ce am încercat de două ori, am şi renunţat.



Inginereştile:
- 87 gr
- bebe 8 cm din fondant
- păturica 10 x7 cm din pastă de zahăr
- 4 ceasuri, aproape 5 l-am bibilit



Mai am o comandă pentru o bebe Anastasia, da’ am zis să nu încurc trebile,  întâi restanţa cu văcuţa şi apoi prinţesa. 

4 comentarii:

  1. Sa stii ca bebelusul asta imi place cel mai mult pana acum! ♥♥♥ Are o fatuca foarte expresiva si tare mi-e drag de el cu doarme el somnicul dulce ♥♥♥ Se pare ca-ti prieste necheful :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cheful vine, ca-n toate cele, mancand:))) Are si el multe defecte, o mana-i suspendata, paru e cam peruca, nadragii aia is vai de mama lui, paturica asemeni, dar macar nu-i sinistru, culoarea de la suzeta e, dar n-am vazut-o decat la poze:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru informatia ta, toti bebelusii au frezura fistichie cand se nasc :D Junioara mea era cheala in crestet si la ceafa avea pletute :D

      Ștergere
    2. "Vezi ca te cearta prietena ta pe blog!"/ "Pai, am citit, nu fu cu mustruluiala, doar cu mare compasiune pentru oblojit neimplinirile mele fondantoase":)))))

      Ștergere