Am scris ridichi pané şi-i gata reţeta, tătă lumea ştie că se tăvălesc feliile de ridiche prin făină, apoi se îneacă-n maglavais de ou, iară tăvăleală prin pesmet şi bronzat în ulei încins.
Maglavaisul meu fu din ouă, caşcaval răzuit fin, smântână, iară tăvăleala finală se petrecu prin seminţe de susan şi pesmet.
Ce-mi plăcu mie foarte tare fu că Omul meu cu nasu-n ele şi cu gura plină nu le-o ştiut identificarea corectă! "N-am mai întâlnit gustul ăsta, de unde vrei să ţi-l ghicesc?! "
Astăzi, adică după o noapte de stat printre felii de lămâie, mi s-au părut şi mai bune!
Nu am auzit de ridichi pane,dar am sa incerc.Numai bine!
RăspundețiȘtergereE musai, DiaMar!
RăspundețiȘtergere