miercuri, 13 aprilie 2011

Clătite cu morcov şi fulgi de porumb



Am primit comandă prietenească de clătite speciale, cum eu sunt în post şi-s şi cu mare lene pe-nserat, am pregătit repede clătite cu morcovi.
În jumătate de oră au fost şi pregătite şi lichidate, mai mult îmi va lua să le postez !
Pentru vr’o zece bucăţi cât podul palmei am avut  :
- 2 morcovi medii daţi pe răzătoarea mică, căliţi în ulei şi apă
- 150 gr făină
- 200 ml apă minerală
- 1 lingură zahăr+1plic zahăr vanilat
- o mănă fulgi de porumb
Din toate acestea, nu uitaţi sarea, pe care eu n-o folosesc!, am obţinut o compoziţe de clătite mai groasă.










Am turnat din aluat cu lingura în tigaie, fără ulei le-am copt, le-am scos pe şervet absorbant, apoi le-am uns cu miere şi le-am tăvălit prin fulgi mărunţiţi.















Uşor şi rapid, ce fu de demonstrat am demonstrat!
Fug, parcă mai era una nelichidată !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu