joi, 12 iulie 2012

Coşuleţ cu flori din pastă de zahăr


Că visez ca-n viaţa asta să ajung să trăiesc din tortulit, nu-i un secret, pân atunci cele mai mari izbânzi le am când trebe să pregătesc un decor altfel pentru o aceeaşi persoană.
Şi,  de Bebi e campionul absolut cu torturile pentru 2 ani, 3 şi 4 ani, cu tot atâtea onomastici de Sf. Ştefan, ba chiar şi cu una de Sf. Alexandru, oamenii pentru care am pregătit zaharoase colorate, făr să-i cunosc,  în doi ani consecutivi, mi-s prilej de mare bucurie.

Doamnei,  despre care scriu,  i-am pregătit anul trecut trandafirii portocalii, unii dintre cei mai chinuiţi trandafiri zambetani. Anul acesta, coşuleţul l-am lucrat cu mare drag, abia amu la poze descopăr c-am făcut un ghiveci de soiuri, mărimi şi culori, ceea ce dom Inginer mi-a zis de la primul control privind calitatea trebii ce-o prestez.

Tehnica este cea de la coşurile pregătite pentru Mihaili, amu suportul castron pe care am montat a fost unul mult mai mic. N-am avut răbdare să-i usuc toarta şi am cam ratat-o.


Abia l-am terminat şi am rămas c-o poftă nebună de a începe buchetul mamei pentru Sf. Ilie!

Mulţumesc, G, să-ţi trăiască!

4 comentarii:

  1. Cat de frumos este! Toata admiratia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit, Carol! Mulţumesc! Pasta de zahăr este contagioasă, de n-ai încercat până amu e bine să fii prevenită!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase florile.Parca sunt reale.Spor la lucru si la bani.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, DiaMar! Să te audă Cine trebe să mă aprovizioneze cu sporuri!

      Ștergere