vineri, 13 ianuarie 2012

Ouă de prepeliţă coapte-n ciuperci

Nu, nu mi-am deschis propria ciupercărie, chiar de  ultimele două reţete publicate asta indică încă nu-s stăpâna unui lan ciupercos!

Se făcea că aveam în trecere prin frigider şi ouăle şi champignoanele, salata de sfeclă cu hrean o poposit pe-nserat, d'aia-i întunecată:), le-am împreunat cu neşte inele de praz în cuptor vrun sfert de ceas şi gata! Uitai taman untdelemnul să-l pârăsc cum alină odorurile galbene.
Începutul

Festinul

Sfârşeala
Aci era loc de platouri nude, da' suntem blog serios!

Spre liniştire mai spui doar că moţata ce-i pe balcon spre închegare nu-i cu pălărioase d' astea, castanele vor curma aci reţetele ciupercoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu