miercuri, 5 decembrie 2012

Prinţesă din fondant



De la începuturile mele zaharoase  tot poftesc ocazia de a modela o prinţesă. Pe Ştefănuţ nu-l pot convinge încă să renunţe la maşinuţe şi, mai nou, ultima comandă pentru Crăciun: titirezi! :)

Şi pentru că „ai grijă ce-ţi doreşti,  să poţi duce când ţi se întâmplă!” mi se adevereşte a infinita oară, comanda prinţesei a venit peste cea cu Hello Kitty şi a celor 11 fotbalişti,  pe care-i tot meşteresc să stea pe picioarele lor şi nu-i izbândesc chip.

 Dorinţa era pentru  Alba ca Zăpada şi piticii, dar asta chiar n-aş fi avut vreme,  mi-ar fi plăcut!

Pentru Bunica,  cea care  va pregăti sâmbătă tortul pe care s-o hodinim pe donşoara, dimensiunile-i sunt 20x29 cm.

Tehnica este aceea de la Hannah Montana,  n-o mai repet!
Am o mare problemă la figurinele cu chip în a le nimeri ochii, am învăţat la curs, dar tot nu-mi iese! Ce-oi păţi cu fotbaliştii, dacă tot nu stau pe picioare, măcar să-i pun la flotări să scap de eşecul ochilor!:)

Pare mai mult zâna cea rea beteagă de-o mână, decât una dintre cele 4 prinţese Disney prietene!
Vro 8 ceasuri am meşterit-o, din care două fură la păr. Îs rentabilă!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ce bine că ai lăsat mai multe mesaje semnate, că nu ştiam cine eşti:) Torina, pentru o primă prinţesă a ieşit foarte bine. Ai văzut ce faţă a avut Hannah Montana, progresul este uriaş, dar mai am mult de lucru şi la partea cu pictat chipuri n-o să fiu în veci mai bună!

      Ștergere
  2. Ma scuzi ca m-a luat valul si am uitat sa ma semnez[,nu-mi place sa fiu o anonima] ,ma bucura faptul ca esti perseverenta si nu te lasi.Bravo,TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Torina, n-am mulţi comentatori, deci te identific repede între 10 mesaje pe care le semnezi şi unul la care uiţi:))) Bine ai revenit!

      Ștergere