Am scris ridichi pané şi-i gata reţeta, tătă lumea ştie că se tăvălesc feliile de ridiche prin făină, apoi se îneacă-n maglavais de ou, iară tăvăleală prin pesmet şi bronzat în ulei încins.
▼
joi, 26 aprilie 2012
Ridichi pané
Să fie un an or mai mult de la concursul Prinţesei cu o farfurie în care şedeau nişte panéuri, necâştigat pe motiv de neindentificări ale ridichii . Le-am încercat prima dată amu şi-s grozave, nu că n-aş fi crezut-o pe Ioana din prima!
Am scris ridichi pané şi-i gata reţeta, tătă lumea ştie că se tăvălesc feliile de ridiche prin făină, apoi se îneacă-n maglavais de ou, iară tăvăleală prin pesmet şi bronzat în ulei încins.
Am scris ridichi pané şi-i gata reţeta, tătă lumea ştie că se tăvălesc feliile de ridiche prin făină, apoi se îneacă-n maglavais de ou, iară tăvăleală prin pesmet şi bronzat în ulei încins.
luni, 23 aprilie 2012
Kinder Raffaello (1)
Pentru 4 ani de Bebe testez combinaţii cu blatul Kinder. Dacă anul trecut, pornind de la premisa că de iubeşte Kinderul şi adoră nesquickul, se va bucura de tortul Kinder Nesquick, m-am înşelat, de Paşte am testat blat Kinder+ kiwi (că ar mânca tone) şi tot nu cred c-am fost pe calea cea bună, amu am încercat blat Kinder+ bomboane Raffaello, nici de asta nu-s taman sigură, dar fu o combinaţie interesantă pentru noi ceilalţi, muritorii.