tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post2609316696345038006..comments2023-12-26T22:28:37.498+02:00Comments on Zambetania: Prăjitură de post cu șerbet de trandafiriMariahttp://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-90691852777697529732017-03-15T19:21:53.965+02:002017-03-15T19:21:53.965+02:00Coloranții și spanacu :) Am avut și eu tot vânt tu...Coloranții și spanacu :) Am avut și eu tot vânt turbat în trecut, dar când l-am văzut necopt așa rozuliu am sperat ca de data asta să fie diferit. N-o fost, nici de data asta!Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-26198193053482104272017-03-15T11:12:16.203+02:002017-03-15T11:12:16.203+02:00Cu sfecla pe post de colorant nici la mine nu a me...Cu sfecla pe post de colorant nici la mine nu a mers :) Blatul a avut culoarea vantului turbat, s-a ars la fund si la interior a ramas crud, macar ca reteta a fost probata si rasprobata in trecut. Singurul ingredient diferit era sfecla, deci i-am pus ei in carca toata nereusita :D Tot colorantii din comert raman de baza cand vrei blaturi colorate frumos :DCristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.com