tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post218130433862963058..comments2023-12-26T22:28:37.498+02:00Comments on Zambetania: Tort ciocolatos cu piersiciMariahttp://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-20909276621989626472013-11-14T08:11:24.476+02:002013-11-14T08:11:24.476+02:00Oi, ce-ţi mai mulţumesc!Oi, ce-ţi mai mulţumesc!Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-48456067786518534142013-11-13T13:33:32.986+02:002013-11-13T13:33:32.986+02:00Sincer,felicitari din toata inima !
...in ciuda co...Sincer,felicitari din toata inima !<br />...in ciuda comentariilor "unor mari gospodine" sper sa gasesti in continuare fervoarea de a gati "nebunii"atat de gustoase chiar daca nu trec "testul mamei-soacre"!<br />Sincer,inca o data-ESTI FANTASTICA!<br />GabitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-41498481517929164082012-02-03T12:22:39.419+02:002012-02-03T12:22:39.419+02:00Maria, hartia de copt se pune doar pe fundul vasul...Maria, hartia de copt se pune doar pe fundul vasului in care coci. Peretii vasului nu se ung si nu se acopera cu hartie de copt. Blatul il lasi in vasul in care l-ai copt pana se racoreste (aproximativ 30 minute), apoi desprinzi marginile blatului de peretii vasului cu un cutit cu lama subtire. Rastorni blatul pe un gratar si ii dai jos de pe fund hartia de copt. Blatul va avea marginile drepte si nu se va mai aduna in mijloc :) <br />Astept sa-mi spui ce-ai facut! :DCristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-80928374301286693432012-02-01T15:00:12.471+02:002012-02-01T15:00:12.471+02:00Mulţumesc, Crisa! Şi ce m-am străduit să pot acope...Mulţumesc, Crisa! Şi ce m-am străduit să pot acoperi şi pereţii:) Mai am nişte nelămuriri privind tehnica aceasta, dar ţi le-am lăsat pe blog, să fiu sigură că le vezi:))Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-59531915986164081722012-01-30T11:12:14.457+02:002012-01-30T11:12:14.457+02:00Imi permit sa-ti dau un sfat mic mic ca sa nu ti s...Imi permit sa-ti dau un sfat mic mic ca sa nu ti se mai adune spre centru blatul: pune hartie de copt doar pe fundul vasului de copt, nu si pe margine. Dupa ce blatul e copt, lasa-l sa se racoreasca in forma in care l-ai copt si abia apoi il scoti. Blatul va adera la peretii vasului si astfel laturile nu se vor mai aduna spre centru.<br />Suna tare bine ciocolatosul asta al tau, mai ales ca are si piersici :DCristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.com