tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post5480321576110519206..comments2023-12-26T22:28:37.498+02:00Comments on Zambetania: Biscuiţi de post cu gem de roşiiMariahttp://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-50197285557048743952014-12-07T19:50:39.039+02:002014-12-07T19:50:39.039+02:00Io am învăţat Tori că de li-i fundu bronzat după 6...Io am învăţat Tori că de li-i fundu bronzat după 6-7 minute, cruzi n-au cum a fi, chiar dacă sunt atât de moi de poţi jura asta.Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-5850065140088622822014-12-07T15:51:25.737+02:002014-12-07T15:51:25.737+02:00Cred ca datorita faptului ca i-am tinut 20 min. er...Cred ca datorita faptului ca i-am tinut 20 min. erau tari la final si de pe o zi pe alta nu au avut timp sa se mai fragezeasca,dar nici prea moi nu se putea , imi era frica sa-i duc necopti,Torinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-16665683010710596702014-12-06T00:12:57.511+02:002014-12-06T00:12:57.511+02:00Nu i-ai ţinut acoperiţi, Tori? La mine cei cu caca...Nu i-ai ţinut acoperiţi, Tori? La mine cei cu cacao făcuţi miercuri şi luni erau proaspeţi. D' ăştia albi n-am avut decât vro 3 zile, s-o-ntărit doar unu ce l-am uitat într-o cutie fără capac..Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-22395350244588936652014-12-05T21:14:20.752+02:002014-12-05T21:14:20.752+02:00Am facut cu gem de caise ,au iesit buni insa pt a ...Am facut cu gem de caise ,au iesit buni insa pt a 2 -a zi erau cam tari dar s-au mincat.In loc de negresa am facut un fel de chec in 2 culori si a fost bun.Eu nu prea sint fan dulce de post.Torinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-23239758008739546432014-12-01T20:45:25.005+02:002014-12-01T20:45:25.005+02:00Tori, eu i-am făcut joi, i-am închis în cutie de m...Tori, eu i-am făcut joi, i-am închis în cutie de metal şi apoi transportat în caserolă de unică folosinţă juma de drum şi pân la final într-o punguţă, iară sâmbătă erau mai moi decât în prima zi iar cei cu cacao şi azi erau perfecţi - a şasea zi. Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-88822562004191383832014-11-29T08:17:30.635+02:002014-11-29T08:17:30.635+02:00DA m-ai convins,ii pun in practica,le fac fata com...DA m-ai convins,ii pun in practica,le fac fata comerciala cu citeva rindulete de ciocolata aruncate aiurea pe ei.Iti spun impresiile audientei dupa joi.Torinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-12410520743225653742014-11-28T14:20:14.572+02:002014-11-28T14:20:14.572+02:00:):)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-911599748907519792014-11-28T09:39:05.300+02:002014-11-28T09:39:05.300+02:00Ies in genul astora de aci: http://zambetania.blog...Ies in genul astora de aci: http://zambetania.blogspot.ro/2011/11/fursecuri-cu-dovleac.html. De multa vreme vreu sa-i refac, poate tot in vara lu' anu ala reusesc:)))Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-48612564885472952772014-11-28T09:13:13.774+02:002014-11-28T09:13:13.774+02:00Mi-ai dat o idee :D Tarate, pulpa de dovleac, indu...Mi-ai dat o idee :D Tarate, pulpa de dovleac, indulcitor, scortisoara si sa vad cu ce inlocuiesc uleiul ala :D Lasa ca vezi tu ce iese, probabil prin vara lui 2015 :DCristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.com