tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post5378250648074811076..comments2023-12-26T22:28:37.498+02:00Comments on Zambetania: Negresă de post cu gem de clementineMariahttp://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-79853485352551084262016-12-21T23:11:14.775+02:002016-12-21T23:11:14.775+02:00Oi, eu pot mânca o tonă de clementine, sunt sigură...Oi, eu pot mânca o tonă de clementine, sunt sigură de asta! Le prefer proaspete, dar iaca rețeta asta s-o nimerit grozavă. Laptele de soia are mirosul ăla "ciudățel", mie îmi place atât de mult gustul încât acum îmi cumpăr săptămânal. Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-27972328272873364532016-12-21T11:26:56.123+02:002016-12-21T11:26:56.123+02:00Trebuie sa recunosc ca mi se pare tare ciudata ret...Trebuie sa recunosc ca mi se pare tare ciudata reteta asta :D Poate pentru ca nu mananc clementine decat daca nu vreau sa le arunc? Cu laptele de soia iarasi am amintiri neplacute, deci ... :D <br />O sa zici ce naiba m-a apucat sa ma tot plang pe blogul tau ce nu-mi place in loc sa zic ce-mi place. Imi place combinatia de culori negru + portocaliu. O am si eu la un tortulet cu blat de cacao si crema de dovleac ♥ Mi se pare o combinatie tare reusita de culori ♥Cristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.com