tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post201476523986991731..comments2023-12-26T22:28:37.498+02:00Comments on Zambetania: Tort cu 5 blaturi şi 4 cremeMariahttp://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-74070282482789349762014-03-20T21:21:37.130+02:002014-03-20T21:21:37.130+02:00Din atâta?!:)Din atâta?!:)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-75433288841235562932014-03-20T21:20:23.847+02:002014-03-20T21:20:23.847+02:00Eu inca nu am descoperit care-i secretul pliurilo...Eu inca nu am descoperit care-i secretul pliurilor ălora, uneori nu-mi raman, de cele mai multe ori da. Credeam ca tre sa am foaie de pdz mare, amu am avut-o de 2 ori cat tortu si abia am reusit sa raman cu 2, am avut vro 5:)) Cumpara-ti decupar si da-mi si mie solutii sa-l folosesc. Am citit candva la Lissa ca usuca florile in faina, am incercat si io far de succes.<br />Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-15934871250663416752014-03-20T18:39:21.144+02:002014-03-20T18:39:21.144+02:00Wow! Marie ma uimesti... Wow! Marie ma uimesti... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-56196661364055830172014-03-20T18:18:11.697+02:002014-03-20T18:18:11.697+02:00Si eu care ziceam ca doar mie imi raman pliuri... ...Si eu care ziceam ca doar mie imi raman pliuri... Deci se intampla si la case mai mari. Bine ca ai mentionat de decupatorul de hortenii ca asa tanjeam sa-mi cumpar si eu. Felicitari, si mie imi plac foarte mult torturile inalteRamona Ciosicihttps://www.blogger.com/profile/12173879465061781979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-72702713636560075062014-03-20T11:35:05.828+02:002014-03-20T11:35:05.828+02:00Reteta crema cu lime: se ia reteta cu crema de van...Reteta crema cu lime: se ia reteta cu crema de vanilie si unt de la minitort si se inlocuieste vanilina or zaharul vanilat cu zeama si coaja de lime (eu la 2 galbenusuri, deci jumatatea din doza de 4 cu 500 ml lapte) am folosit un lime, dar era loc de mai mult:)) Amu am un tort de post, cel mai posibil la inceput de aprilie sa revin pe indelete cu blatul si crema cele noi. Stii de unde sa ma iei mai repede de ai nelamuriri. Viu, de-mi promiti ca pot fi dadaca de Bebi pan descoperi tu cum e ingineria la trandafiri. Cel mai greu la florile astea fu ca am terminat stocul de sarma:))<br />O iesit un alt tort, nu mai frumos decat acela, eu acolo am iubit modul acela aparent naiv, haios, or eu tocmai asta am pierdut pe drum la al meu. Vor mai fi si alte motive pentru repetat experienta.Mariahttps://www.blogger.com/profile/04703717855351176831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1123831474900459795.post-15372671061771301592014-03-20T11:00:47.462+02:002014-03-20T11:00:47.462+02:00Marie draga, din ce in ce mai perfecte. Iti spun c...Marie draga, din ce in ce mai perfecte. Iti spun cu mana pe inima si cat pot eu de sincer, far sa te perii :-) ....imi place mai mult tortul tau decat cel din care te-ai inspirat. Musaaai trebuie sa ne vedem sa ma inveti si pe mine sa fac trandafirii aia, eu sunt anti talent la ei. Freziile imi plac tare tare mult, iar bordura pictata chiar a iesit super. Si tot musai trebe sa-mi dai si mie reteta cremei cu lime ca mi-ai facut o pofta teribila, imi vine sa ling ecranul :-) . Felicitari si la multi ani d-nei D.Irinanoreply@blogger.com