vineri, 13 noiembrie 2015

Donald din fondant
Pe cât de greu am lucrat personajele în 2013, aci Donald întâiul, ș-am avut atunci ajutor de nădejde în Dănuț, pe atât de ușor fu acuș să mă joc cu fondantul.Am descoperit în 2015 roata, adica youtube, adică tutorialul ăstaSă-ți dea Dumnezeu sănătate, Clara Altomare, că de mare folos mi-i munca ta video!
Vă invit să-i vizualizați materialele. Cu doar unu, două ustensile și cu fondantul acela absolut fabulos pe care nu-l umezește pentru lipire, peste care așează două, trei culori și le decupează apoi cum îi e trebuința, care se întărește instant, m-o lăsat cu gura căscată!
Am descoperit astfel că-s complet lipsită de tehnică, că după ce că-s moșcăită mai am și o mie de pași pe lângă subiecte.

Inginerești:
- 10 centimetri înălțimea sa
- 100 grame
- 3 ore de lucru
- integral din fondant marșmalos

Topul meu pentru Clubu lu Mickey Mouse 2015 zambetan:

1. Minnie

2. Donald

3. Mickey


4. Daisy 


Gata, n-o să vă mai zăpăcesc cu ăștia decât la publicarea tortului pe care vor ședea!
Va fi o săptămână nouă săracă,  doar cu propunerea pentru Cutia misterelor, dar  revin după 22 noiembrie cu vro 5 torturi, fotbaliști, trandafiri și ce s-o mai aduna.
Mâine-i despre cadouri personalizate.

2 comentarii:

 1. Foarte frumoase personajele .Asteptam tortul cu pestele dar se vede ca nu l-ai prins:-) :-) :-) :-)
  Timp pentru tine mai ai?Spor la cat mai multe proiecte.Ana

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se găsea vreme și pentru publicat peștele, dar am pozele atât de urâte încât prefer să reportez enervatu pentru când m-oi hodini :) Sunt epuizată, Ana! Aștept vacanța lu' 1 decembrie ca și când ar veni concediul cel mare ...

   Ștergere