luni, 23 iunie 2014

Broscuţe pe lac


Când V, prietena mea de la cursul de cofetari,  mi-o cerut în ajutor nişte borscuţe am acceptat cu gândul că nu-i mare trudă.
 Trudă drept e că nu fu, ci doar reamintire că alea mai caricaturi decoraţiuni zambetane îs cu nas, gură, mâini, picioare, ochi. Drept urmare, când spre ajutorare s-a plusat c-un pescar, am refuzat categoric.

Să-nceapă parada!
Bebebrosc o ajuns înfăşat doar pentru că n-am ştiut să-i fac genunchi la gură, nici deşte, dar tot l-am lăsat desculţ.
Broscochelarist cu faţă de dinozaur şi trup asemeni e rezultatul netalentului meu la schiţat guri dublat de fodekorul greu întăribil.


Domnulburtansus e oarecum ăl mai breaz dintre pocitanii.

Nuferii nu-s ce trebe a fi,  atât m-o dus mintea că n-am văzut reali şi abia a doua zi de la făurire am avut şansa unei fotografii din care să pricep că floarea şede pe lângă frunză.


Păpurişu e preferatu meu. Sigur că-s cele mai uşoare elemente de realizat, dar că mi-o trecut prin cap să le tăvălesc prin cacao mi-s mândră tare.


Aş defila cu alea mai nereuşite din toate timpurile zambetane, lucrez însă la un tort ce ar trebui să fie ăl mai grozav, deci nu bruiez amu zenu.


Teoretic îs multe postări restante.
Practic mi-i lene.

Reviu cu propunerea mea pentru cutia misterelor.  

2 comentarii:

  1. FFFFFF dragute broscutele ,in poza arata f bine,e multa chinuiala la tot ce inseamna pdz,mie chiar imi plac si o sa fac si eu o comanda la tine ,daca tot esti NASA mea de tort de nunta,cu siguranta vei fi si Nasa de tort de botez.Tot inainte cu noi provocari si te felicit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu Tori ce s-o-ntamplat cu arsunsu asa ca-l repet cat mai tiu minte din ce scrisesem:) Nu mai vreau sa aud de fondant, m-am chinuit in diminetile si serile astea cu niste panselute si niste frezii de-am crezut ca pan la urma renunt. Nu mai departe de azi dimineata mi s-au rupt jumatatea din bobocii de frezie. Mi-as dori sa invat la un cursde flori ce si unde gresesc ca-n rest e cooperativa munca in zadar.

      Ștergere