duminică, 3 noiembrie 2013

Emblema Dinamo

Oi, ce complicat mai fu!
4 ceasuri. Pastă de zahăr albă. Fondant Fodekor roşu, alb şi galben. Carioca alimentară neagră. Kevin Spacey şi K-Pax pentru Dan.

Decoraţiunile de acest gen au o inginerie foarte simplă. Se printează imaginea ce trebe meşterită.. Se decupează emblema pe elemente componente şi apoi pe respectivele şabloane se decupează şi pasta de zahăr. Complicăceala apare când comanda e 17x20 cm, iară şablonul 21x23. De aceea am renunţat la a scrie Fotbal Club şi Bucureşti. Nu mai fu spaţiu. Sigur, mai era nevoie de vro 2 ceasuri să meşteresc căruţa asta de litere.Şi din trupul câinilor am abandonat mare parte.


Din fericire am descoperit în Dan desenatorul ce nu-s. Domnul stelist se scuză că nu i-o putut desăvârşi. De rămâneau caricaturile mele de câini cu solzi, posibil ca beneficiarul cel dulce să fi renunţat la cealaltă jumătate de comandă Disney la care eu visez numa de vro 3 ani tortuloşi.


La mulţi ani, Sorin!

4 comentarii:

  1. Si uite ca a fost introdus si Dan in lumea tortuloasa a Mariei :D Foarte frumos, n-am ce zice!
    La cat mai multe comenzi va doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. De reuseam sa respectam programul, lansarea ar fi fost in versuri la Dulcea ta Romanie. Da' cum in viata noastra se intampla multe far de conform planului, ce mai conteaza inca una?:))) Nu mai spui ca aci chiar mi-a salvat onoarea de dinamovista nedesenatoare:)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Super a iesit, felicitari si artistului

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand felicitarile toate catre desenatorul de caini, Irina! Ce mai mesteresti?

    RăspundețiȘtergere