luni, 19 noiembrie 2012

Figurine de poveste

Am avut două zile absolut fantastice în laboratorul doamnei Viorica Dinu. Vro două luni m-am tot gândit dacă să mă duc or ba. Efortul financiar a fost uriaş pentru viaţa mea din aste vremi, din fericire experienţa fu de vis şi,  deci,  făr de preţ.

Decoraţiunile mele:
*  familia broscuţelor ţestoase


*  melcul etajat


 * ciupercuţa de poveste



* fetiţa zurlie


* soarele


* gardul


* omul de zăpadă


* barza


*  bebeluşul în cărucior



Nu m-am întors de la Bucureşti  cu ele în stare perfectă, de parcă ar conta.



Visez la cursul de flori, da- i puţin probabil să reuşesc iară scamatorii până-n ianuarie.
Frumos dar de 34!

16 comentarii:

  1. Ce frumoase ti-au iesit! Imi place in mod special ciupercuta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In mod special, ciupercuţa-i specială:)) A mea una dintre cele mai urâte, da' tot fermecată:))

    RăspundețiȘtergere
  3. CHIAR AI TALENT!!!!CIND NE ARATI CUM SE FAC PAS CU PAS?TE ASTEPT<TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit pe zambetania, Torina! Din fericire, secretul paşilor îl deţine doamna Viorica Dinu! N-aş putea face tutoriale pe cursul domniei sale, ar fi profund nedrept!

      Ștergere
  4. MA REFEREAM STRICT LA CEEA CE ESTE CONFECTIONAT DE TINE AVIND IN VEDERE CA AI URMAT CURSURILE DOAMNEI VIORICA.PRESUPUN CA FIECARE ARE CITE O METODA DE LUCRU PERSONALA PE CARE O APLICA DIN CEEA CE A INVATAT.AI FOST O NOROCOASA CA AI PUTUT PARTICIPA LA ACESTE CURSURITORINA

    RăspundețiȘtergere
  5. SE PARE CA ACUM NU SE MAI ORGANIZEAZA ACELE CURSURI .TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am ştiut că nu se mai ţin. Ştiu că am fost norocoasă, am prins ultimul loc la cursul cu figurine şi deşi am fost invitată şi la cel de flori, n-am mai avut bani! Dar, dacă îţi doreşti un astfel de curs, eu am mai văzut şi altele pe bloguri. Pentru mine doamna Viorica Dinu este cea mai bună, dar acolo este vorba de talent, educaţie, astea nu le poate transmite la curs:)) De aceea cred că oricare dintre celelalte cursuri este binevenit pentru noţiuni şi secrete de bază. Ai vorbit cu Alexandra şi sigur nu se mai ţin? Mi-i tare greu să cred asta!

      Ștergere
  6. Sunt foarte frumoase figurinele!Felicitari!Te rog poti sa-mi spui cat a costat cursul la Dna Viorica?Cat era si cel de flori?M-ar interesa si pe mine!
    Multumesc si spor la lucru!
    Marisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Torina, o fidelă cititoare a zambetaniei, a scris la una dintre postări ca nu se mai ţin cursurile. Oricum, toate informaţiile corecte ţi le poate oferi doamna Viorica de o contactezi pe blogul domniei sale or AlexandraFlorescu, fiica sa pe care o gasesti pe blogul torturi de vis. Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta! Înformaţiile legate de preţ au fost confidenţiale. Baftă multă!

      Ștergere
  7. Si eu mi-am dorit enorm sa merg anul trecut la cursuri...au fost organizate in mai multe etape, dar pe vremea aceea eram cu burtica si drumul era ffff lung, asa ca mi-am promis ca voi merge cand va mai creste bebele. Am contactat-o de curand pe d-an Vilrica sa o intreb cand mai organizeaza, mai ales ca stersese unele informatii de pe blog. Mi-a zis ca deocandata i-a o pauza cu cursurile, cand le va relua...nu stie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti traiasca Bebi, Irina, sa te bucure cu infinite momente dulci!Eu imi doresc un curs de flori, nu mi-l permit in aceasta perioada,dar sunt si alte persoane care tin inca astfel de cursuri. Dincolo de talent cu caru, generozitate, doamna Viorica Dinu este un OM EXTRAORDINAR! De va relua cursurile, incearca sa ajungi!

      Ștergere
  8. Multumesc mult de urari. Voi mai cauta persoane care tin astfel de cursuri,dar sansele sunt f mici sa gasesc pe cineva prin zona mea. Scopul meu este sa ajung la un curs de- al d-nei Viorica. Pot sa te intreb din ce sunt facute figurinel.....cumva pasta de zahar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Irina, la nivelul acela nu se mai lucreaza cu pasta de zahar facuta-n casa! E dintr-un fondant cumparat de pe lumea basmelor, fodekor il cheama, e vro 20 de lei kg cu transportul. Eu fac figurinele si florile din pasta de casa. Si Lissa are toate decoratiunile din PDZ. Carmen Iordache are niste cursuri minunate! Cauta-i blogul si te minuneaza:))

      Ștergere