luni, 28 mai 2012

Ursuleţi


Pentru că Juniorul a vrut musai maşinuţe pe tortul de la grădiniţă şi pentru că anticipam un mare tărăboi pe cele 4 maşini între cei 25 de copii, am pregătit pentru fetiţe câte o ursuleaţă cu mărgele şi pentru băieţi câte un urs cu o cravată.

Şi pentru că-n cele 10 ore aş fi abandonat misiunea  de-i făceam identici, m-am păcălit folosind culori diferite pentru accesorii şi ursuleţi (aceştia doar în nuanţe de maron). Oi, ce mi-ar fi plăcut să-i pot îmbrăca or dezbrăca, încărca în daruri or jucării, dar era prima dată şi-mi imaginam că-i o operaţiune tare complicată!


Am pornit de la tutorialul doamnei Viorica Dinu despre cum se fac ursuleţii, n-am avut eu  bomboanele pentru ochi or  ustensilele profesioniste de acolo, dar cu un cuţit de unică folosinţă şi coada de la o pensulă, îs mulţumită de rezultate.

N-am fost în stare timp de 25 ursuloşi să pregătesc poze pentru un tutorial (doamna Viorica, acesta este unul dintre  motivele pentru care vă admir foarte mult munca zilnică de pe blog!), cu siguranţă o voi face, e mult mai simplă decât pare obţinerea lor!

Faptul că unul dintre copii prezenţi la petrecerea de acasă a sunat îngrijorat că Juniorul i-ar putea mânca ursuleţul uitat printre jucării cred că întăreşte cam ce am încercat io să scriu cu atât de multe vorbe!

L.E. Pentru ca doamna Viorica Dinu si-a sters tutorialele, evident ca nu le putea oferi gratis pe blog si cu multi bani la curs, am gasit un alt tutorial al Lenei 

7 comentarii:

  1. F FRUMOSI URSULETII TAI,AU IESIT PERFECT,TE FELICIT!!!!Torina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu se fac greu! La aceştia aş putea să-ţi fac tutorial, de ţi-ar fi de ajutor!

      Ștergere
  2. DA ,LA CE ESTE FACUT DE TINE PRIN METODA TA,UN TUTORIAL.MULTUMESC ,TORINA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte repede n-am să reuşesc, de aceea de-ţi trebe acum mergi pe tutorialul Lenei din finalul postării:)

      Ștergere
  3. NU ESTE URGENTA SI TU AI UN ANUMIT TALENT DE A REDA FAPTELE ACTIUNII.TORINA

    RăspundețiȘtergere
  4. Te sfatuiesc sa incerci sa te perfectionezi in figurine mai ales ca ai facut cursurile si ai o anumita inclinatie spre aceasta directie din tot ce am vazut la tine pina acum.TORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi încerca!Deşi nu-mi prea reu;esc florile, mie-mi place foarte tare să le lucrez:)

      Ștergere