vineri, 31 decembrie 2010

La mulţi ani!

Tot caut motive pentru faptul că n-am reuşit să-mi găsesc vreme pentru împodobitul bradului anul acesta. Pân’ voi lansa rubrica de reţete eşuate, care mi-au mâncat cele două zile ce le-am avut la dispoziţie pentru toate pregătirile Crăciunului, să-mi justific pierderea de vreme cu două aranjamente din brad, pentru care nu-i nevoie decât de juma’ de ceas, semn că risipa nu fu a’ci!




1. Pornim cu crengi de brad, o sârmă mai tare pentru coroniţă, polistiren dat pe răzătoarea mică:), lipici, de preferat aracet, diverse accesorii pentru brad: fundiţe, globuri. În alţi ani aveam pregătite din timp conuri de brad pe care să le vopsesc, fructe dezhidratate, amu´n-am avut decât astea şi o fructieră mică roşie!




2. Am legat cu aţă de papiotă kaki crenguţele de brad pe sârmă pentru coroniţă, am dat cu lipici şi am presărat biluţele de polistiren, am legat fundiţele şi globurile, am aprins lumânarea!


3. Pentru fructieră am procedat identic cu diferenţa că am pus crenguţele direct fără sârmă sau aţă.









Amu’ în prag de An Nou, mă înclin iară cu zâmbet de mulţi ani luminoşi cu sănătate !

2 comentarii:

  1. A iesit foarte frumos :)
    Iti urez un an nou bun, vesel, bogat si plin de vesti bune!
    La multi ani draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Crisa, iti doresc ce-mi doresti si ca sa rezolv repede cu amandoua trimit Sus oferta ta, asta asa doar pentru certificatul de garantie!:)

    RăspundețiȘtergere